Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Радослав Кирилов бе отличен с наградата

...
Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Радослав Кирилов бе отличен с наградата
Коментари Харесай

Ради Кирилов: Отборът има голям потенциал, технически и физически, за да се бори за най-челните места

Футболистът на ФК ЦСКА 1948 Радослав Кирилов бе отличен с премията за Играч номер 1 на 18-ия кръг в еfbet лига. Офанзивният състезател получи наградата за феноменалното изравнително попадение при равенството 1:1 с  Лудогорец в Разград.

" Първо, желая да благодаря за премията, веселя се, когато има такива самостоятелни оценки, само че отново дублирам, за мен е значимо тимът да върви напред, да взимаме триумфи. Утре ни следва мач за Купата, тъй че се надявам всичко да върви по проект. Видяхме в предния кръг за Купата какво стана, няколко тима от елита отпаднаха, тъй че най-лошо е да подцениш тези мачове ", стартира той.

" Ако не влезеш оптимално съсредоточен и мобилизиран, може да стане неточност, само че аз мисля, че нашият тим е квалифициран по най-хубавия метод и не считам, че ще имаме проблеми. Аз бях с националния тим, имахме мачове там, мисля, че тимът се е подготвил по най-хубавия метод.

Няма отмалялост при мен, всичко е наред, уповавам се на следващия ден да създадем един добър мач и да вземем триумфа ", разяснява той упованията си за утрешното посещение на Севлиево за Купата на България.

Кирилов е безапелационен, че задачите пред " алените " са високи. " Целите са високи, тъй като тимът, както добре знаете, е сносно финансиран и проведен, има експерти, които се грижат за нас, ние също упражняваме на много професионално равнище, мисля, че тимът има огромен капацитет, механически и физически, с цел да се бори за най-челните места, към този момент за съответна цел ще забележим защо ще ни стигнат силите, само че аз считам, че сме на добър път и можем да реализираме положителни резултати ".

" Смятам, че сега в националния тим нещата се работи на много професионално и високо равнище, има способени хора, които ни приготвят по най-хубавия метод.

Гледах добре мача през вчерашния ден, сърбите са един извънреден тим, който има много положителни самостоятелни футболисти, само че мисля, че ние ще разчитаме повече на колектив, на тактическа дисциплинираност и, в случай че съблюдаваме тези неща, които спазвахме през последните мачове, мисля, че имаме всички шансове да се борим на едно положително равнище в идващите квалификации.

Това е най-голямата ми фантазия - да реализира нещо значимо с националната фланелка, и ще дам всичко от себе си, с цел да стане това нещо ", изрази вяра той по отношение на националния тим.

" Първо, че Люксембург са различен тим, не са от равнището на Гибралтар и други страни, които държат най-ниското равнище в Европа - тим, който се развива в последните години сносно, реализира и положителни резултати в последните си мачове.

Футболът се изравни много, има дребни страни, които се развиха много. Ние последните години мисля, че много изостанахме, само че в този момент считам, че можем да наваксаме, тъй като може да се работи добре и да реализираме по-добри резултати. Трябва самообладание, тъй като един тим не се прави за ден или два.

Трябва време, би трябвало работа, само че аз мисля, че още в първите мачове под новото треньорско управление показахме положителни игри и това е една добра причина, че нещата може би ще се случат по-бързо, в сравнение с хората чакат ".

Нападателят на ЦСКА 1948 приказва и за работата на Младен Кръстаич отпред на България. " Да, несъмнено, когато резултатите са положителни, обикновено е да се отрази и на нас момчетата. Работим по-спокойно, само че аз мисля, че много огромна част от момчетата са нови, млади, не са натрупали тази отрицателна сила, която имаше през последните години в националния тим и това също е от голяма важност. Но, отново дублирам, ние би трябвало да виждам от тук напред да си вършим работата и аз съм оптимист.

Младен Кръстаич има друг способ на работа по отношение на предните треньори - не желая да върша съпоставения, не е моя работа, само че в този момент нещата са на много високо равнище, работи се доста от тактическа позиция, гледат се елементи, които в днешния съвременен футбол са от огромно значение. Ако щете даже от физическа позиция, наблюдават се кръвни проучвания, които модерният футбол ги изисква. Ако желаеме да стигнем равнището на развитите страни, би трябвало да следваме тези стъпки ".

" Честно казано, когато смениш тима, постоянно е мъчно, тъй като първо би трябвало да се докажеш в новия си клуб. В тима на ФК ЦСКА 1948 има много мощни футболисти, и българи, и чужденци, конкуренцията е доста огромна, тъй че мъчно ми беше първоначално, само че мисля, че последователно започнах да се приспособявам сносно. Чувствам се доста добре и се надявам да реализираме положителни резултати. Няма потребност да разясня треньора, дал е доста на българския футбол и ще продължи да дава занапред още доста. Не единствено той, само че и целият му щаб работи доста добре ", приключи Кирилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР